powered by Agones.gr (Stoixima)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Στημένο το χθεσινό ματς Ηλιούπολη-ΑΣΚΟ Βολος

Οπως γραψαμε και χθες το ματς ειχε "βρωμισει", αφου λιγες ωρες πριν την εναρξη του, επεσαν απιστευτα πακετα στο διπλο. Το διπλο ξεκινησε στους μπουκ και το ανταλλακτηριο κοντα στο 1,70 και κατεληξε λιγο πριν τη σεντρα στο 1,26 και μαλιστα με τεραστια ζητηση ακομη και σε αυτη την εξευτελιστικη με βαση την αξια των ομαδων τιμη.
Οποιος ειδε το ματς σαφως και καταλαβε το λογο που επεσαν ολοι αυτοι να αρπαξουν οτι μπορουν απο το ανταλλακτηριο γιατι οι μπουκ εφραξαν ολοι το ματς.
Στην πρωτη κιολας φαση στα καρε της Ηλιουπολης, εγινε το 0-1 με τον σεντερμπακ της Ηλιουπολης να αποφευγει με μαεστρια την μπαλα, ενω η κινηση του πιο πολυ θυμιζε επιθετικο που θελει να σημαδεψει το τερμα παρα για αμυντικο που θελει να την διωξει. Φυσικα ακολουθησαν πολλα "ωραια" σε ολο το ματς.
Καποιοι λενε πως ειναι πιο ευκολο να στηθουνε αγωνες οταν δεν τους δειχνει η τηλεοραση. Στη Β'Εθνικη μαλλον συμβαινει το αντιθετο, αφου σε παρα πολλα ματς που δειχνει η τηλεοραση ο τζιρος ξεπερνα και αγωνες της Πρεμιερσιπ!

Πριν 2 βδομαδες εχοντας πληροφοριες σαν δωσαμε εναν ασσο του 4,50 (Αιγαλεω-Καλαματα) που δεν εγινε βουκινο. Χθες σαφως και δεν ειχαμε πληροφοριες για το διπλο του Βολου, αλλα επειδη εχουμε ματια και βλεπουμε σας ενημερωσαμε για να ξερετε τι παιζετε.
Εννοειτε πως θα συνεχισουμε να μεταδιδουμε οτι πληροφοριες εχουμε με σκοπο να σας βοηθησουμε ειτε να κερδισετε, ειτε να αποφυγετε τις παγιδες αυτης της κατηγοριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου